Álmaid öltönyének 5 ismeréve, amivel tisztában kell legyél!

Az igazán jó öltöny nem csak a fogason és a modelleken áll jól a reklámokban. Egy szépen szabott öltöny a fiatalabb generációknak ajánlott, az idősebbeknek kötelező. De mitől is lesz olyan jó?

 

 

Pont jó

Itthon az a gondolkodás uralkodik, hogy majd “belenövünk”. Ezzel akkor nincs probléma mikor 5-10 évvel később ténylegesen belenő a pocakunk, viszont ez azt jelenti, hogy mielőtt addig eljutnánk, egyszerűen szörnyen áll rajtunk az a fránya zakó felső.

Ha a mai nap mindössze egy tanácsot fogadsz meg, az legyen az, hogy csak olyan ruhát veszel, ami jó rád. Kicsit se kisebb, se nagyobb, hanem pont jó.

pexels-photo-173125.jpeg

Téged tükröz

Ha nem is téged, de a személyiségedet tükrözi. Mikor az emberek meglátnak benne, azt mondhassák, hogy igen ez te vagy. Milyen személyiség vagy? Szereted a színeket? Szeretsz öltözködni, vagy csak felveszed a zakót, mert dob rajtad? Ha ezeket a kérdéseket megválaszolod magadnak, egyszerűbb dolgot lesz jó ruhát választanod. Ki vagy te? Így alakítsd ki a személyiséged!

pexels-photo-432059.jpeg

Illik a munkádhoz is

Sok esetben vetül fel az a probléma, hogy a személy nyitott, színes egyéniség, de a munkája okán nem jelenhet meg rikító színekben. Erre megoldás lehet egy konzervatívabb öltöny, és inkább extravagánsabb kiegészítők.

Úgy hogy töltsd újra a “Zsepi“, nyakkendő és zokni raktáraidat!

pexels-photo-63196.jpeg

Nem akarod levenni

Egy jó öltöny ismeréve, hogy a hordója nem akarja egyszerűen levenni. Meglátja azt, hogy mennyivel több lehetőség nyílik ki előtte, és ezt nem akarja elveszíteni. Mikor te is eljutsz erre a pontra, érdemes még bevásárolni az adott fazonú öltönyből többet, ne hogy izzadtan kelljen várnod, hogy mikor lesz kész a tisztítóba küldött öltözeted.

pexels-photo-544716.jpeg

Boldog vagy

Egy jó öltöny, egy jó lehetőség. Érdemes befektetni egy jó minőségű öltönybe, mert évekkel később ő még mindig hű társunk lesz gardróbunkban. Viszont fontos tény, hogy ha divatból veszel öltönyt, később nem nézel rá jó szemmel, miután kimegy a divatból.

 

Az öltöny örök érték, tiszteld, és ő is tisztelni fog téged.

Üdvözlettel: Kovács Péter

Álmaid öltönyének 5 ismeréve, amivel tisztában kell legyél!” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s