Az 5 férfitípus, amitől jobb ha óvakodsz!

Társadalmunkban egyre nagyobb hangsúly van fektetve a nemi szerepekre. Egyre több helyen halljuk, hogy eltűntek az igazi férfiak és csak bénák vannak mindenütt. De akkor ki lenne a férfi? Milyen tulajdonságai vannak egy férfinak?

 

1. Csak a külsőségre megy

Sokan úgy gondolnak egy férfira, mint aki nagydarab, izmos, van pénze, majd mikor találkoznak vele élőben rájönnek, hogy vele nem lehet hosszútávon tervezni. Az életben bármilyen problémát megoldanak, de a párkapcsolatukban inkább felszínesek és menekülnek. Ha egy kicsi súly is feljön, azonnal megjegyzi, hogy kéne többet edzeni.

pexels-photo-247918

2. Töketlen

Jó fejnek tűnik, kedves, de nem papucs, majd mikor valami külső erő hatására probléma történik, ő menekül. Egyszerűen nem tud kiállni önmagáért, és inkább menekülésre fogja. Szerinted ő lehet igazi férfi?

pexels-photo-235355.png

 

3. Csak szédít

Sok pasiban ott van a vadászösztön. Rengetegen magyarázkodnak ezzel még töb éves házasság után is, hogy ők nem tehetnek róla, ez beléjük van kódolva. Ez hazugság, sok vadászó pasi csak az apa komplexusát akarja kompenzálni és ettől érzi magát férfinak.

pexels-photo-351119.jpeg

4. Pót anyát keres

Őt a legnehezebb kiszúrni, mert amíg a többieket pár találkozó alkalmával ki tudsz szúrni, addig őt csak sokkal később. Figyeld meg nála otthon, hogy hogy viselkedik. Mennyire szolgálja ki az anyja, szokott e házimunkát végezni vagy csak egy olyan lányt keres, aki ezeket megcsinálja.

woman-kitchen-man-everyday-life-298926.jpeg

5. Szenvedély beteg

Sokan nem foglalkoznak azzal, ha a párjuk alkoholista, súlyos drogos, stb. Addig nem probléma, amíg jön az első gyerek, ekkor a nők felveszik az anya szerepet és jó példával járnak el gyerekeinek, míg ezek a férfiak ugyan olyanok maradnak, és azt veszed észre, hogy 50 évesen egy lúzerrel jársz, aki semmit nem tud csinálni a piáláson és a drogozáson kívül.

alcohol-hangover-event-death-52507.jpeg

Ha tetszett a cikk és szeretnél még több ilyet olvasni, lájkolj a facebookon!

 

További érdekesség: Még 5 férfitípus, amitől jobb ha óvakodsz! 2. rész

 

 

Nagyon nehéz megtalálni az ideális férfit, de nem lehetetlen. Keress olyan embert, aki javítani akar az életén, mert vele lehetsz igazán boldog.

Üdv: Kovács Péter

Az 5 férfitípus, amitől jobb ha óvakodsz!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s