Még 5 férfitípus, amitől jobb ha óvakodsz! 2. rész

A férfitípusok, jellemzőek bizonyos viselkedési módokra, amelyeket az emberek mutatnak magukból, vagy később jössz csak igazán rá. Ha bármelyik típusból is észreveszel jeleket, érdemes átgondolni a későbbi kapcsoltadat az illetővel.

 

Ha még nem olvastad az előző férfitípusok cikkemet: Az 5 férfitípus, amitől jobb ha óvakodsz!

 

6, Bunkó

A férfiasság egyik jele, hogy kiáll önmagáért, a párjáért és társaiért. A bunkóság viszont ennek már az eltúlzott formája, mikor az illetőt csak önmaga vagy a barátai érdeklik, mindenki más alárendeltebb személy nála. Addig jó vele lenni, míg nem állsz szembe vele, mert az már nem lesz olyan kellemes.

lion-animal-predator-big-cat-40803.jpeg

7, Furcsa

Először normális, jófiúnak tűnik, majd mikor jobban megismered, észreveszel nála valami furcsa dolgot. Majd kiderül, hogy ez a fura dolog nála a kedvenc dolga. Lehet ez túlzott gyűjtői szenvedély vagy nem egészséges dolgok utáni őrületes izgalom. Egy idő után rájössz, hogy az ilyen emberek mint ő, vannak beteges dolgok a világban.

man-person-people-emotions (1).jpg

8, Nárcisztikus

Az, hogy valaki szereti magát az egészséges. Viszont ennek van egy szélsőségesebb formája is, mikor nem csak jó az, amit látunk, hanem egyenesen imádjuk azt. Ezek a személyes tipikusan akár órákat (!) képesek eltölteni a tükör előtt, amivel tudatosítják benned, hogy saját maguk lesznek számukra mindig az elsők.

pexels-photo-605206.jpeg

 

9, Érzelmileg nulla

Külsőre tökéletes, belsőre is a megtestesült férfi. Nem lehet elképzelni, hogy egy szuperhős filmből jött e, vagy már a menybe vagy. Viszont van egy dolog, amitől elzárkózik, és azok az érzelmek. Visszavezethető az apjával való kapcsolatára ez a probléma, amit sikerrel, jó modorral próbál kompenzálni.

pexels-photo-356147.jpeg

10, Túlságosan félt

Az ilyen férfiak mellett a párkapcsolat inkább hasonlíthat egy nagyon drága műtárgy megvételére, amire vigyázunk. Ez esetben a párja a tárgy. Féltékenység náluk minden napos, és nem nagyon tudnak rajta változtatni. Ilyen pár mellett az ember elszigetelődik a többiektől, megszűnteti a baráti kapcsolatokat, majd később jön rá, hogy nincs senki az életében csak a párja.

pexels-photo-235966.jpeg

Ha még nem láttad volna: Az 5 férfitípus, amitől jobb ha óvakodsz!

 

Ha tetszett a cikk és szeretnél még több ilyet olvasni, lájkolj a facebookon!

 

Senki nem tökéletes, de ha valaki tisztában van a hibáival, azzal már jobbá tudja tenni az életét a helyet, hogy kompenzálja az ismeretlen hibáit.

 

Üdv: Kovács Péter

 

Még 5 férfitípus, amitől jobb ha óvakodsz! 2. rész” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s