A boldogság 4 pillére

Mindenki ezt keresi az életben, de legtöbben nem tudják, hogy hogyan is érhetnék el. Nem volt elég utánajárásuk, hogy rájöjjenek, a boldogság, mint érzés, egyszerűen kialakítható. 4 alappilléren nyugszik, amiket ha te is betartasz, biztosan jobban fogod magad érezni a bőrödben.

 

1,Emberi kapcsolatok

Az emberi kapcsolatok, mind párkapcsolat, mind pedig barátok nagyon fontosak ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha úgy veszed észre, hogy valaki mellett nem érzed jól magad, akkor hogy lehetsz igazán boldog? Hát igen, sehogy. Csak olyan emberekkel vedd magad körül, akiket kedvelsz, akik segítenek neked, mert ők fognak téged előre vinni az életben.

pexels-photo-515169.jpeg

2,Pénz

Na, itt tartunk, megint a pénz. Igen, a boldogságodnak fontos része a pénz. Nem a hatalom, a befolyás, csak a puszta pénz szükségeltetik hozzá, hogy amihez kedved van azt meg tudd tenni és meg tudd venni.

gift-brown-shopping-market.jpg

3,Egészség

Az boldogság kiemelkedő alappillére az egészség. Fontos a testednek a jó táplálkozás és a mozgás. Ezek nem bullshit dolgok, amiket állandóan szajkóznak, nem. Ezek igaz tények. Lehet szerinted valaki boldog, aki betegeskedik, aki belenéz a tükörbe és nem tetszik neki, amit lát?

pexels-photo-91631.jpeg

4,Boldoggá tévő dolgok

Csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz csinálni. Keress izgalmas hobbikat, nézz egy jobb munkahelyet, csak csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz! Egyszerű a képlet, mégis sokan túlbonyolítják. Sokan inkább maradnak egy rossz helyen jobb pénzért, a helyett hogy megnéznék a lehetőségeiket.

pexels-photo-346726.jpeg

 

FACEBOOK LOGo

Kattints a logóra, ha szeretnél még több hasonló cikket olvasni!

 

Ha ezt a 4 pillért mind kiegyenlíted az életedben, észlelhetően jobb lesz a hangulatod, amit aztán át tudsz adni másoknak is. 

Üdv: Kovács Péter

A boldogság 4 pillére” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s