3+1 Óratípus, ami minden jó ruhatár kötelező darabja!⌚️

Mikor az ember jobban megismeri az órák csodálatos világát, mindig újabb és újabb érdekes felfedezéseket tud tenni. Egyes embereknek meglepően hathat, hogy az órák között nem csak márkákat különböztethetünk meg, hanem bizonyos típusokat is.

 

1, Elegáns óra

Az elegáns órák egyik alapismérve, hogy nem is túl kicsik és nem is túl nagyok. Méretük az ing kézelőjéhez lett tervezve, hogy pontosan elférjen mellette. A klasszikus számlappal rendelkezik. Egy elegáns óra sosem digitális! Csak igazi bőrszíjjal mutat jól, a műbőr hamar elkezd foszlani és az az olcsó portékára emlékezteti az embereket.

pexels-photo-179912.jpeg

pexels-photo-125779.jpeg

2, Sportos óra

A sportos órák két méretben vannak elkészítve. Az egyik, a nagyobb túrához, hegymázáshoz használatosak, míg a normálméretűek a futáshoz, edzéshez, stb. Mutatós és digitális fajtájával is tudunk találkozni. A felsőbb kategóriában nem ritka, mikor mindkettővel találkozunk egyszerre, egy órán belül. Strapabíró, megedzett órákról van szó, így nem kell a miatt aggódnod, hogy hamar tönkremenne.

gshock-watch-sports-watch-stopwatch-158741.jpeg

pexels-photo-179908.jpeg

3, Szabadidős óra

Szabadidős órák, amint a nevükben is benne van, akkor érdemes hordani, mikor épp élvezzük a szabadidőnket. Méretük nagyobb, mint az elegánsabb óráké, egészen a “bumszli” méretekig is elmegy. Nagyrészt mutatós, de nem ritka a digitálissal való keveredésük sem. Bőrszíjjal vagy fémszíjjal is lehet találni.

pexels-photo-277320.jpeg

pexels-photo (5).jpg

+1, Okos óra

Egyre nagyobb trendeket hódítanak meg az okos órák. Az új design-éknek köszönhetően már nem csak hasznosak és minimalisták az okos órák, hanem igazán stílusosak is. Trendi funkció, hogy a számlap színezése és kinézetének változtatása pár gombnyomásra elérhető, így sosem fogod megunni.

pexels-photo-110471.jpeg

pexels-photo-267394.jpeg

FACEBOOK LOGo

Ha tetszett a cikk, kövess facebookon is további friss tartalmakért!

 

Találd meg a hozzád való óramárkát és stílust, aztán azon fogod kapni magad, hogy mindenki dicsérni fog, hogy milyen jól áll.

Üdv: Kovács Péter

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s