Dress Me and You – Stílus találkozó, avagy olaszország kicsiben

Múlthét szombaton a Dress Me and You által szervezett őszi stílusnapi találkozón vettem részt. Nagyon meglepődtem azon, amit láttam!

IMG_20171111_123246.jpg

Üzlet

Nem volt egyszerű megtalálni, de túl nehéz se, mivel a piros zakó mutatta az utat a bejárati ajtónál. Belépéskor a “főnökúr” elegánsan üdvözölt, majd megkínáltak ínyenc szendvicsekkel. Illetve kínáltak még finom kávéval, és cupcake is volt terítéken.

IMG_20171111_123209.jpg

Emberek

Az eseményre egy pár nevesebb “stílusszakértő” is meg volt hívva, akik feleltek a jó hangulatért. Rövid, de annál tömörebb beszélgetésbe keveredtem Radványi Nagy Emesével stílus tanácsadóval, és Lacfi Ági stílus tanácsadóval a férfi öltözködés hajtómotorjáról. Erről bővebben: Miért öltözködünk még mindig a nőknek?

Volt egy hosszabb beszélgetésem is Molnár Gáborral, a Casual and Pleasure blog szerkesztőjével is a stílus megkülönböztető szerepéről, a férfiak félelmeiről és a tudásról, amit fontosak tart átadni a cikkeivel.

 

Hangulat

A hangulatot egyszerű jellemezni; Nevetés, jó hangulat, de mégis olyan környezetben, ahol nyugodt és kifinomult lehet az ember.

IMG_20171111_123544.jpg

Ruhák

Az utolsó pontban rátérek a ruhákra is (igen, pont jókor). Nagyrészt zsebkendők, nyakkendők és karkötők voltak terítéken. De voltak ingek, zakó, óra szíj, bőrkesztyű, sál, és minden mi szem-szájnak ingere. Ahogy legegyszerűbben tudnám őket jellemezni: Aztaamindenit!

Felső kategória minőségi és anyaghasználati szempontból is. Színek és minták voltak mindenütt. Az érzést valahogy úgy tudnám leírni, mintha az olasz üzletsorokban betérnék egy kisboltba.

Összefoglaló

Jó érzések kavarognak bennem. Az zavar, hogy eddig nem tudtam erről a helyről. A színvonal olyan, hogy leesett az állam. Ha úgy érzed, hogy megérdemled a minőséget, a Dress Me and You-t kötelező házi feladatként adom fel, hogy megnézd.

 

FACEBOOK LOGo

Ha tetszett a cikk, dobj egy lájkot facebookon is!

Üdv: Kovács Péter

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s