A szexi pasik 5 ismérve! – Mitől lesz valaki szexi?

Évek óta foglalkozom a férfiassággal, és azokkal a témakörökkel, amik a nők általi szexisséget magába foglalja. Ahogy elnéztem az instagram oldalait, úgy éreztem, hogy már nem láthatok újat a nap alatt, úgy hogy, itt az ideje megosztani, az eddigi tapasztalataimat.

Mik egy szexi pasi jellemzői?

Férfias

Minden nőnél ez az alap, hogy a férfi legyen határozott, védje meg bármi bajba kerül, és legyen meg benne az, ami egy férfiba meg kell, hogy legyen. Ez a kisugárzás mind belülről, mind pedig kívülről sugárzik belőlük. Még több infóét: Mitől lesz valaki férfi? 5 dolog ami csak az igazi férfiakban van meg

A szexi pasik 5 ismérve! - Mitől lesz valaki szexi?
@magic_fox

Igényes

Rengetegszer ismétlem magam ebben a témakörben ezzel a dologgal. Az, hogy valaki igényes, az az egész élet alapját kell, hogy képezze. Az illem, és az, hogy valaki tisztelettudó nem csak a papucs férfiak képessége. A “kérem, köszönöm” szavak nem az ördögtől valók és nincs annál vonzóbb a lányoknak, amikor előre engeded őket az ajtóban és rájuk mosolyogsz.

pexels-photo-207582.jpeg

Van stílusa

Mi különböztet meg a többi pasitól? Hát, hogy te te vagy, ők pedig saját maguk. Itt a stílus nem egyszerűen csak az öltözködésre értendő, hanem az ember személyiségére is. Az embernek nehéz megtalálni azokat a dolgokat az életében, amiket igazán szeret, de ha megtalálja és csinálja, akkor már különlegesebb személyiséggé válik. Ugyanis, ha tudod, hogy mibe vagy jó, és mik a céljaid, akkor már rossz pasi nem lehetsz. Mi is a stílus? – 1. rész

pexels-photo-194087.jpeg

Egészséges

Igen, a kocka has is szexi, de ha nincs az se baj, mivel az egészséges életnek is megvan a maga varázsa. Mennyivel jobb elképzelni egy jó pasit reggel a kondiba, mintsem másnaposan feküdni az ágyában. A szexi pasik jellemzője, hogy mindig sportolnak és figyelnek a testükre. Úgy hogy légy te is szexi pasi, és irány edzeni! 3 Lépés, hogy megtaláld álmaid mozgásformáját!

pexels-photo-685531.jpeg

Kellemes

Itt csatlakozik a külső megjelenés és a belső személyiség. Azok a férfiak, akikből árad a szexisség, van bennük valami kellemesség. Lehet ez magas intelligencia, széleskörű tájékozottság a világban, vagy egy adott témakörben való jártasság is, a lényeg, hogy a hölgyek ki tudnak velük könnyen alakítani egy belső hangot. Ezzel pedig még könnyedén tudják elcsábítani a szívüket.

pexels-photo-630831.jpeg

“Nem egyszerű feladat, ha valaki szexi pasi akar lenni, de megéri.”

FACEBOOK LOGo

Ha tetszett a cikk, lájkolj facebookon is!

Üdv: Kovács Péter

A szexi pasik 5 ismérve! – Mitől lesz valaki szexi?” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s