Az ellentétek vonzzák egymást? Tényleg igaz, vagy hazugság lenne?

Mindenhonnan az folyik a csapból, hogy az ellentétek vonzzák egymást, mennyire jó buli, ha a párod egy teljesen más személyiség, mint te, és mennyire stabil kapcsolatokat lehet ezzel építeni hosszútávon. Úgy gondoltam nekem is itt az idő megvizsgálni ezt a dolgot, itt az eredmény.

Igaz lenne?

Ezen a kijelentésen végigmenve az ötlik a fejünkben, hogy ő is más dolgokat szeret, te is más dolgokat szeretsz, és így sosem lehet “megunni” egymást. Ha már azon gondolkodsz, hogy megunod a másikat, akkor baj van. Most gondold végig, te szeretsz egy hobbit csinálni, ő pedig egy teljesen más dolgot. Ebből az lesz, hogy ki akarjátok egymással próbáltatni a saját dolgaitokat, amit valószínűleg a másik, csak a te kedvedért fog végigcsinálni, mivel a sajátját jobban szereti. Ez lenne egy álomkapcsolat, hogy a másikra erőltetjük a dolgainkat?

pexels-photo-41073.jpeg

Mégse lenne igaz?

Mégis lehet, hogy ha te is más dolgokat szeretsz, és ő is más dolgokat szeret, akkor ő nem lesz annyira jó hosszútávon? Lehet, hogy egy idő után nem lesz annyi beszédtéma, mert tudsz róla mindent, és a saját érdeklődéseitekről szeretnétek beszélgetni? Figyelj, próbáld meg, keress valakit, aki teljesen más, és barátkozz vele, keress közös témákat és tartsd fenn hosszútávon az érdeklődést.

pexels-photo-219616.jpeg

Mi van, ha hasonló?

Nézzük meg a másik végletet. Találkozol egy lánnyal, akivel sok közös témátok, érdeklődésetek és hobbitok van, akivel el tudsz menni hétvégén túrázni, tudsz kondizni vagy csak ugyan azt a sorozatot nézni úgy, hogy ő is ugyan annyira élvezi, mint te. Egy lány, akiről tudod pontosan, hogy mit szeret, és akivel egyszerűbb hosszútávon tervezni. Jól hangzik? Próbáld ki, majd döntsd el, hogy melyiket élveznéd jobban.

pexels-photo-442576.jpeg

Ha pedig még könnyebben akarsz magadnak párt találni:

A szexi pasik 5 ismérve! – Mitől lesz valaki szexi?

FACEBOOK LOGo

Ha tetszett a cikk, dobj egy lájkot a facebook oldalamra is!

Üdv: Kovács Péter

Az ellentétek vonzzák egymást? Tényleg igaz, vagy hazugság lenne?” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s