5 hiba, amivel elrontod az esélyeidet, mikor próbálkozol!

Mi férfiak arra lettünk programozva genetikailag, hogy ne adjuk fel azonnal a dolgokat. Viszont ez megváltozott a generációkkal születésekor. Ma már nem gáz, ha a lány kezdeményez. Szerintem ezzel nincs is baj, mivel egyenlő emberek vagyunk, megvan mindenhez a joga mindenkinek. Viszont van 5 dolog, amivel a saját esélyeidet szúrod el, mikor próbálkozni akarsz!

 

1, Meg sem próbálod

El se hinnéd, hogy hány kihagyott alkalom van akár mögötted is, amikor ott volt az esély, és mégse léptél. Ezzel addig nincsen baj, amíg álmaid nője szemezik veled, és nem mersz odamenni, na, akkor van gáz. Úgy hogy ha lehet, még most küzd le ezt a gyengeségedet, még mielőtt túl késő lenne.

pexels-photo-105857.jpeg

2, Nem tudsz dönteni

Döntésképtelenség, az élet egyik legnagyobb visszahúzó ereje. Ugye te sem akarod azt hallgatni nyugdíjas korodban, hogy: “bezzeg ha a másikat választom, sokkal boldogabb lennék!”? Döntsd el, mit akarsz, hogyan élnél, és milyen emberrel. Majd keresd, amíg meg nem találod! Miért nem tudod még mindig eldönteni?

pexels-photo-356079.jpeg

3, Nem vagy határozott

Ezzel tűnnek el az úgynevezett “férfiak” a nők szeméből. Mikor megtalálják álmaik férfiját, aki annyira töketlen, hogy minden döntést a nő kezébe ad, hogy neki ne kelljen felelősséget vállalnia a tettiért. Férfi akarsz lenni, vagy elég a pasi szerep? Döntsd, majd állj ki mellette határozottan amíg csak lehet. Mitől lesz valaki férfi? 5 dolog ami csak az igazi férfiakban van meg

pexels-photo-372098.jpeg

4, Nem nézel ki jól

Nem, most sem a genetikáról lesz szó, amiről senki nem tud változtatni. A te megjelenésedről szeretnék beszélni, arról, hogy nem járunk koszos cipőben, lerágott körmökkel, zsíros hajjal, és mosatlan fogakkal. Ez a lista is a végtelenhez közelít, de inkább itt van róla egy cikk: Így legyél te is szép! 5 dolog, ami csak az igazán szép emberekben van meg

pexels-photo-256621.jpeg

5,  Nincs közös témátok

Ez az állapot több dolog miatt is ki tud alakulni. Lehet az, hogy nem tudsz még sok dologról beszélgetni, lehet, hogy nem illik össze az életviteletek. De az is lehet, hogy még nem találtad meg a közös témákat. Mi erre a megoldás? Hát kérdeztesd a dolgokról, és amelyiknél látod, hogy kinyílik a pupillája, vagy mosolyog, na arról beszélgessetek.

pexels-photo-590516.jpeg

“Nem egyszerű közös hangot találni a hölgyekkel, de nem is az ördögtől való, hiszen ők is csak emberek.”

FACEBOOK LOGo

Ha pedig tetszett a cikk, és olvasnál még ilyen tartalmakat, akkor kattints facebookon is!

Üdv: Kovács Péter

5 hiba, amivel elrontod az esélyeidet, mikor próbálkozol!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s