Mi a stílusos férfiak fő ismertetőjele? – Ezt teszi veled az öltöny!

Öltönyt hordani, egyre inkább csak formális eseményekre viselik az emberek. Ez egy olyan ruhadarab, ami idézi a múlt századok jellemző stílusát, és tartalmazza a mai letisztult formai elemeket is. Viszont még ezek a mai modernizált öltönyök is kezdenek kihalóban lenni, mert a trendek inkább a bő, és szakadt ruhák irányába mennek. De miért is jó az öltöny?

 

Kuriózum

Az észrevételeim alapján, a legtöbb magyar blogger, stylist, és stílus megmondó szerint az öltöny stílusos. Azért gondolhatják így, mert az öltöny hordása már annyira kiment a “divatból”, hogy csak az igazán stílusos emberek hordják azt. Akkor, most menő öltönyt hordani? Naná! Minél kevesebb embernek van valamije, annál értékesebb az adott dolog. Tehát öltönyt hordani most már nem gáz, hanem egyedivé, és értékesebbé tesz, tégy hát így!

tie-642063_1920.jpg

Tehetősség

Az öltöny sokáig az arisztokrácia egyik ismertetőjele volt, amíg be nem érkeztek az elérhető árú változatok a polgári osztály számára is. Viszont az emberek fejében már úgy él a dolog, hogy aki öltönyt hord, ő magasabb életszínvonalon él az átlagnál. Mi az, amit mindannyian szeretnénk? Több tiszteletet és megértést, ezeket pedig megkaphatjuk másoktól, ha látják, hogy igényességgel állunk megjelenésünk irányába is.

suit-2619784_1920.jpg

Figyelem

Az életben, minél több figyelmet tudunk birtokolni, annál sikeresebbek tudunk lenni, bármely terület is legyen az. A figyelmet legkönnyebben a személyiségünkkel tudjuk megszerezni, azzal, hogy máshogy viszonyulunk a dolgokhoz, mint az átlag. A személyiségünket pedig leginkább a viselkedésünkkel és az öltözködésünkkel tudjuk átadni az embereknek. Összességében, ha egy olyan öltözéket hordasz, ami értékes (mert nincs sok embernek), és illik a személyiségedhez, akkor egy emlékezetes élmény leszel az emberek számára.

people-2570596_1920.jpg

Ehhez kapcsolódó cikkek: 

Álmaid öltönyének 5 ismeréve, amivel tisztában kell legyél!

Hogyan lehess elegáns bármilyen alkalomra is mész?

 

“Ha pedig fontos számodra az egyediség, öltönyre fel!”

FACEBOOK LOGo

Ha tetszett a cikk, dobj egy lájkot facebookon!

Üdv: Kovács Péter

Mi a stílusos férfiak fő ismertetőjele? – Ezt teszi veled az öltöny!” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s