5 jel, hogy ki kell dobnod a pólódat!

Mindenkinek rejlenek a ruhatárában olyan pólók, amiket nagyon ritkán, vagy szinte soha nem hord. Ez azért van, mert a többi pólódat valószínűleg jobban szereted valamilyen oknál fogva. De honnan tudod eldönteni a pólóidról, hogy több hasznuk lenne, ha nem foglalnák a helyet a szekrényedben?

 

1, Szakadt

“Ejjj, jó lesz az még” – mondta minden férfi már legalább egyszer. Ez, a legrosszabb mondat, ami elhagyhatja valaki száját. Ugyanis, ha te minden pólódat megtartod, aminek “alig” van baja, akkor jó nagy kupac közül kell kihúznod a sajátjaidat, amik használhatóak még. Ha kiszakadt a pólód, azt dobd ki! Ugyanis nem néz ki jól, még megvarrva sem.

pexels-photo-102303.jpeg

 

2, Kinőtt

Általában nem vállba szokták kinőni a pólókat, hanem kicsit lejjebb. Annál pedig nincs rosszabb látvány, amikor egy férfi mellkasánál sokkal nagyobb a hasa, és ezt a póló nem takargatja előttünk. Úgy hogy inkább húzz fel valami előnyösebbet -> Álmaid öltönyének 5 ismeréve, amivel tisztában kell legyél!

man-1512737_1920.jpg

 

3, Nem nőttél bele

Mindenkinek van olyan ruhadarabja, amire egyszer azt mondta: “Jó lesz ez, majd úgy is belenövök”. Van egy rossz hírem, ha eddig nem nőttél bele, lehet, hogy nem veled van a baj, hanem a pólóval. Az nem kérdés, hogy más funkcióra (pakolás, alvás) se jó, mert akkor már felveszel egy jobban álló pólót nem?

fhd013gut_richie_minervini_001001645
Enter a caption

4, Unalmas

Ahogy az idő változik, te is egyre jobban változol. Lesznek dolgok, amiket már nem szeretsz annyira, és lesznek dolgok, amiket hírtelen megszeretsz. Nincs ez másképpen a ruhatáraddal sem. Ha úgy érzed, hogy már nem tetszik a régi pólód mintája, színe, fazonja, akkor dobd csak ki, mert valószínűleg az elkövetkezendő 20-30 évben még nem lesz újra ő a kedvenced.

believe-197091_1920.jpg

5, Nem áll jól

Lehet az, hogy szereted a pólót, jók a színei, a fazonja is jó, sőt még a mérete is passzol, de valahogy mégsem az igazi. Akkor van egy rosszhírem, hogy nem vagy tökéletes, mint senki más sem. A póló kialakítása pedig pont nem azért felel, hogy javítson a testképeden, hanem inkább az ellenkezőjét váltja ki a hordója alakjából. Ezért, ha ajánlhatok mást -> Álmaid öltönyének 5 ismeréve, amivel tisztában kell legyél!

sadness-2667464_1920.jpg

“A pólók az újkori öltözködés vívmányai, de vigyázz, mert amennyire letisztultak, annyira tesznek sebezhetővé is.”

 

Ha szeretnél még hasonló cikkeket olvasni: 

3 öltözködési hiba, amit minden férfi elkövet!

5 alap ruhadarab, ami a te gardróbodnak is kötelező részének kell lennie!

FACEBOOK LOGo

Ha pedig szeretnél frissülni az új cikkeimről, lájkolj be facebookon is!

Üdv: Kovács Péter

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s