A Férfi Mellény Viselése [Útmutató]

A Férfi Mellény Viselése hazánkban nem túl elterjedt. Sokan úgy gondolják, hogy ez a ruhadarab csakis elegáns alkalmakra vehető fel, pedig ennél sokkal több funkcióval és lehetőséggel rendelkezik. Ideje jobban szemügyre venni ezeket a lehetőségeket.

Férfi Mellény Viselése: Az alsó gombot mindig kigombolva hagyjuk. A legfelső gombot nyakkendő hordása esetén begomboljuk, annak hiányában kigombolva hagyjuk.

architecture-blurred-background-buildings-936101.jpg

3 Részes Öltöny

Megszokott látvány, a 3 részes öltönyként elhíresült viselet, ami részét képezi, az öltönynadrág, a mellény és a zakó. Ezeket általában  ugyan abból az anyagból lévő párjukkal hordják, de nem ritka az sem, hogy egyesek a színek kombinálásával az egyes darabokat megcserélik, így izgalmasabb szettet tudnak létrehozni.

model-2911320_1920.jpg

Elegáns Férfi Mellény Viselése

A mellény hordásának egy másik elegáns változata, ha zakó nélkül, öltöny nadrággal hordjuk azt. Ez már egy kicsit lazább változata a megjelenésnek, és nagyobb hangúlyt is kap a mellény.

suit-2737911_1920

Lezser Mellény

Ez már egy másik fajtája a Férfi Mellény Viselésének. Képbe jön a chino és a farmernadrág, a nyakkendő nélküli, feltűrt ujjú ing, és maga a mellény, ami megkoronázza ezt a lezser megjelenést.

Lezser: könnyű, könnyed, kényelmes 

Emmanuel_Jambo.jpg

Stílusos, vagy Vintage

Ez a fajta összeállítás, már nem került be a “stílus könyvekbe”, mivel kevesek hordanák szívesen. Nem könnyű körülírni a ruhadarabokat, mivel van, aki farmerrel, van aki chinoval, és van, aki öltönynadrággal hordja szívesen ezt a kombinációt. Ezek mellett pedig vagy az ing (akár Johnny Depp rövidre feltűrt ingujjai), vagy pedig egy klasszikus póló (szimpla V-nyakú vagy mintás) kap szerepet a mellény mellett. Ebben az esetben teljesen a viselője kreativitására van bízva az egész, így mindig létrejönnek különleges outfitek.

man-66941_1280.jpg

Hasonló cikkek:

Minden, amit tudni akartál a nyakkendőkről!

Ing Kisokos – 5 dolog a tökéletes ing kiválasztásához

3 öltözködési hiba, amit minden férfi elkövet!

 FACEBOOK LOGo

Ha pedig tetszett a cikk, és olvasnál hasonló tartalmakat, kövess facebookon is!

Üdv: Kovács Péter

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s