Csajozás tippek? 6 meglepő dolog, amit a nők szexinek tartanak

Szeretnéd még jobban feltornázni a szexiségedet? Ebben a cikkben számunkra kicsit meglepő, míg a nők számára teljesen elfogadott szexiségi tippekről fogok írni. Készen állsz arra, hogy újabb szintre léphess?

 

1, A férfi, aki ápolja magát

A férfi, aki ápolt egészen a megjelenésétől a személyes higiéniájáig, ő extrém szexiséget tud sugallni a hölgyeknek. Két okból: Az egyik, hogy ezzel jelzed, hogy nem vagy egy lusta ember, a másik pedig, hogy jobb és, helyesebb vagy. Vegyük például a bőrápolást, amit sok férfi nem tesz meg, mert nem elég “férfias dolog”. Az egyik oldalt ott egy srác száraz bőrű, pattanásos és olajos arcú, csak mert nem foglalkozik a bőrével. A másik oldalon pedig az, aki foglalkozik a bőrével, megmossa minden nap az arcát, ez által tisztítja az arcbőrét. Most már érted, hogy az utóbbi miért szexibb?

pexels-photo-897251

2, Figyelő képesség

A nők sok területen bonyolultak, ezt biztosan már te is tapasztaltad. Viszont itt azt vettem észre, hogy ez az egy dolog túlságosan is egyszerű, ez mindössze annyi, hogy figyelsz rá. Ha apró dolgokat megjegyzel, hogy mi a kedvenc kávéja, mi a kedvenc filmje, akkor sokkal vonzóbb leszel az ő számára, mint az átlagos srác, aki csak magával foglalkozik, és nem figyel másra. Tehát figyelj rá jobban, és neked is jobb lesz.

pexels-photo-842546 (1)

3, Férfias hang

A nők szeretik a mély hangú férfiakat. A probléma a mély hanggal, hogy nagyon sokunknak nincsen. Ez nem valami olyan dolog, amit annyira tudnál fejleszteni, mert ha próbálkozol is, inkább hamisnak fogsz tűnni. De az férfias hang, ami erőt és határozottságot sugároz, sokkal szexibb tud lenni a nők számára, mint egy halk, félénk kis hang. Ezért hozd ki a maximumot magadból, és készülj fel a váratlan helyzetekre is, hogy ne mutasd a félelem jeleit.

marketing-man-person-communication.jpg

4, Erezettség

A következő dolog, amit imádnak a nők egy férfin, ha eres az alkarja. Az edzés jobban kihozza ezt az eresedést, amit ha alacsony szénhidrátú diétával kombinálsz, az eredmény elsöprő lesz. De itt is van egy egyensúly, mint mindenhol máshol a világon. Ha valaki túlzottan elviszi ezt a dolgot, az már inkább taszító lesz a nők számára, mint sem csábító.

pexels-photo-896059

5, Legyél humorosabb

Ha valakinek humora van, az az egyik legszexisebb dolog, ezzel szerintem a nők is egyetértenek. Ha megnevetteted, az a helyzetek nagy részében jó dolog, ha szomorú nevettesd meg, ha boldog nevettesd meg. Szóval, ha meg tudod nevettetni, és elérni, hogy még jobban érezze magát veled, akkor nála már elérted a szexiség csúcsát.

pexels-photo (8).jpg

 

6, A férfi, aki szereti a legjobb barátját

Igen, a kutyájáról beszéltem. Ne kérdezd miért, de valami oknál fogva, ha a nők látnak téged mosolyogva, barátságosan a kutyáddal játszva, máris dögösebbnek látnak téged. Akár az is lehet, hogy ők ezzel egy képet látnak, hogy te milyen lennél apaként.

pexels-photo-792775

Hasonló cikkek: 

Férfi dolgok, amik beindítják a nőket!

9 meglepő dolog, ami csúnyává tesz!

Hogyan tudod fejleszteni a stílusodat anélkül, hogy a barátaid sokkot kapnának?

FACEBOOK LOGo

Ha tetszett a cikk, és olvasnál hasonló tartalmakat, kövess facebookon is!

Üdv: Kovács Péter

pexels-photo (8).jpg

Csajozás tippek? 6 meglepő dolog, amit a nők szexinek tartanak” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s