10 Tetoválás hiba, amit tudnod kell, hogy elkerülhesd a hülye tetkókat!

Sokunknak van olyan tetoválása, amelyet megunt, vagy esetleg meg is bánt. Erre csak az eltávolítás lehet a megoldás, ami drága időben is, és árban is. De mit tudunk tenni mások hibájával? Hát felkészülünk, hogy mi ne követhessük el ugyan azokat. Ebben a cikkben 10 darab tetoválásról írok, amiket el kell kerülnöd mindenképpen!

 

1, Barátnő neve

Soha, de soha ne kövesd el azt a hibát, hogy a barátnőd nevét magadra varratod. Értem én, hogy már több, mint 3 hónapja vagytok együtt, és ő életed szerelme, de figyelj, inkább vedd el, mint sem magadra varrasd a nevét. Szerintem egy válás nem jár annyi fájdalommal, mint egy tetkó eltüntetése.

tattoo-hand-i-love-you-propose

2,3,4, Nyak, Fej, Kézfej

Hogyan gondoltad a tetoválás elhelyezési lehetőségek közül pont azt, hogy az arc, a nyak, vagy a tenyér jó döntés lenne? Nézd meg, mennyi hely van a testeden, amit ha bármi van, egy inggel el tudsz takarni. De pont ezeken a látható helyeken szeretnéd? Lehet meg kéne még egyszer gondolnod.

smoking-2891974_1920

5, Fenék feletti tetoválás

Tudod, ez az, ami a ribancoknak van, és „ribanc rendszám”-ként híresült el. Meg se forduljon a fejedben.

 

6, Ne varrass leveleket magadra

Ne legyen több soros, akár oldalas szöveg a testeden, mert fura látványt nyújt az a férfi, aki izmos, és a derekára van írva a fél Biblia. Inkább rossz érzés fog el mikor meglátom, mintsem egy megbízható ember, aki bizalmat gerjeszt.

 

7, A gyerekeid képe

Ez egy aranyos gesztus, és tudom, hogy szereted a gyerekeidet. De egy gyerek arca sosem hat természetesen tetoválásként, mert egy deformált mosoly fog visszaköszönni, amint változik a tested. Sosem értettem, hogy akinek van egy képe a gyerekéről, ő mutogatja a mellkasát, hogy figyeld, milyen gyerekem van? Gyermek neve, menő, gyermek képe, gáz.

 

8, Ne menj a divat irányába

Ha nem hiszel nekem, kérdezd meg a srácokat, akiknek szögesdrót, vonalak, vagy ősi szimbólumok vannak a karjára tetoválva. Ezeket a csíkokat inkább hagyd meg a zebráknak, ha esetleg újra divatba jönne.

pexels-photo-897062

9, Nagymama

Semmi olyat ne tegyél magadra, amit nem mernél a nagyinak megmutatni. Szerintem, ez nem szorul több magyarázatra.

pexels-photo-772850

10, Ne feltűnésből tedd

Tényleg el kell gondolkodnod, hogy mit akarsz a testeddel tenni. A piercingekkel az arcodon, vagy a felnyírt hajaddal ellentétben egy tetoválás olyan, ami örökké tart. Egy tetoválás olyan, amire büszke lehetsz, ami a jelentése miatt fontos számodra, így évekkel később is büszkén hordhatod. Nem az van, hogy csak mert kell valami, aztán pár év múlva megunod.

people-2597905_1920

Tehát egy valamit ne feledj, sose varrass magadra semmit, amikor valami hatása alatt állsz, lehet ez szerelem, bánat és társaik. Ha pedig hoztál már olyan döntést, amit később megbántál, akkor ne aggódj, mert sokat fejlődött azóta a tetoválás eltüntetés művészete.

 

Hasonló cikkek:

5 stílusos felső, amit egy férfinak birtokolnia kell!

Hogyan öltözködj idősebben a korodnál?

Hogyan öltözz úgy, mint a gazdagok?

FACEBOOK LOGo

Ha tetszett a cikk, és olvasnál hasonló tartalmakat, kövess facebookon is!

Üdv: Kovács Péter

10 Tetoválás hiba, amit tudnod kell, hogy elkerülhesd a hülye tetkókat!” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s