Ezek a tulajdonságai egy alfahímnek

Ezek a tulajdonságai egy alfahímnek

A domináns férfiak irányítják a világot. Azt csinálják, amit akarnak, és imádják őket a nők. Viszont nem csak a genetikailag alfáknak van többé ezekhez kiváltsága, mert bizony alfák egy új csoportja gyülekezik az internet segítségével. A belépéshez nem kell David Beckhamnek lenni, és nem fontos a 190 centi magassága, de van pár tulajdonság amit érdemes elsajátítani. A kérdés már csaz az:

 

Milyen egy alfahím?

 

Munka, mint lehetőség

Akárhány alfahímmel találkozhattál már, mindegyikük kiemelkedően teljesített a szakterületén, és ezt bizony nem lehet félvállról vett munkával elérni. Nem félnek bemocskolni a kezüket sem, ha arról van szó. Az emberek nagy része lusta, és nem szereti a kemény munkát, míg egy alfa férfi nem fél attól, ha dolgoznia kell. A munka, mint “szükséges rossz” helyett lehetőség a fejlődésre és a továbblépésre.

Milyen egy alfahím?

Fejlődési vágy

Maga a fejlődés egy lehetőség az életben. Az alfahímek ezt tudják, és a lehetőségeket keresve élik életüket. A problémákra több lehetséges megoldás is létezik, és a feladat megtalálni a legjobbat, majd megtenni azt. Mert lehet, hogy tudjuk hogy mozgással és jó táplálkozással lehet lefogyni, de mégsem tesszük meg a hozzá szükséges lépéseket, amíg egy igazi alfahím nem gondolkodik ezen, hanem cselekszik és eléri amit akar.

Fejlődési vágy

Szociálisak

Jó emberi képességekkel rendelkeznek, és szeretnek is emberek között lenni. Persze elöszőr mindenkinek nehéz egy új közegbe beilleszkedni, de ha egy alfahím bekerül, ott lesz csak igazán jó a hangulat. A megjelenésével és a viselkedésével is megára vonja a figyelmet. A nők imádják, a férfiak pedig felnéznek rájuk tudásuk miatt.

az alfahímek Szociálisak

Vezetnek, nem irányítanak

Egy jó vezető olyan, mint Napóleon. A szervezet fejlődése számára a cél, és nem az, hogy irányítgathasson. Ez a különbség a vezetők és a főnökök között. Az alfahímek tudják ezt, és számukra mindenki egyenértékű, nem tesznek különbséget takarítók és igazgatók között pusztán a rangjuk alapján.

az alfahímek Vezetnek, nem irányítanak

Ambiciózusak

Tudják, hogy az életnek értelme van. Nem csak az autó és a ház, majd a nyugdíj elérése számukra az életük célja, hanem a társadalomért való tenniakarásuk is. Vannak, akik nonprofit módon segítik embertársaikat, és vannak akik olyan cégeket üzemeltetnek amiket mind szeretünk. Nem pusztán magukra gondolnak, hanem fontos számukra más ember élete is.

az alfahímek Ambiciózusak

Edzenek, hogy jobbak legyenek

Fontos számukra a testi fejlődés is. Nem csak azért edzenek, hogy jobban bejöjjenek a csajoknak, hanem azért is, hogy egészségesebb és hosszabb életet éljenek. Bármilyen csapatjátékot ha megnézel, mindig a vezető alfahím az, aki segíti a társait a jobb eredményekhez, de találkozhatsz elük a kondiba is, mikor segítenek egy barátjuknak még jobb formába kerülni.

az alfahímek Edzenek, hogy jobbak legyenek

 

Tudatosak

Az érzelmek világában, a gyorsan és könnyen megszerezhető tárgyak körül meg tudják vizsgálni, hogy mi számukra az igazán fontos. Nem hisznek a mézes-mázas marketingben, és a szuper termékekben sem, mert tudják, hogy ami régen működött az most is működik, és tudják, hogy a kemény munka hozza meg igazán a gyümölcsét.

az alfahímek Tudatosak

 

Ezek voltak az alfahímek tualjdonságai. A cikkben nem olvashattál tetkókról, és bmwről sem. Hisz ezen alfák kora lejárt az internet beköszöntével, és az igazi alfahímek veszik át a helyüket, akik birtokolják ezen képességeket.

Hasonló cikkek:

Jó pasik, akik tudják hogyan kell öltözködni

Hogyan légy személyiség? Mi az, ami egyedivé tesz?

5 tipp, amivel azonnal vonzóbbá teheted a külsődet!

FACEBOOK LOGo

Ha tetszett a cikk, és olvasnál hasonló tartalmakat, kövess facebookon is!

Ezek a tulajdonságai egy alfahímnek” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s