Nincs többé jófiú! 5 módszer, amivel megállíthatod a jófiúiságod!

Ha bármikor azt érezted az életben, hogy nem kapod meg azt, amit megérdemelnél, akkor ez a cikk neked szól. Ne értsd félre, nem akarok belőled bunkót se faragni, inkább csak szeretném felszínre hozni a férfiasságod azzal, hogy az eddigi rossz szokásaidról leszoktatlak. Na lássuk.

 

1, Ne akarj másokat boldoggá tenni

A jófiúk sokszor belefutnak abba a hibába, hogy mindig boldoggá akarják tenni a körülöttük lévőket, még akkor is, ha ez a saját jókedvükre megy rá. Ezért sem működik a párkapcsolat vagy a randizás, mert a lány nem egy férfit érez maga mellett, hanem egy jól betanított kiskutyát, aki bármit megtesz, hogy a kedvére legyen. Cserébe reménykednek a jófiúk, hogy visszakapják a sok segítséget, de sajnos csak vissza nem írás lesz a vége.

black-background-boy-dark-879474

2, Mondj NEMet!

Ugyan ebből az elmondott körforgásból segít kijönni, ha sűrűbben mondasz nemet. Például a munkahelyeden van egy csinos hölgy, akinek te sokszor igent mondasz, mert kedveled, de a plusz munkát már annyira nem. Ha legközelebb szívességet kér, gondold végig, hogy maga a feladat elvégzése milyen érzés neked, és azt is gondold végig, hogy hányszor kért tőled szívességet, amit nem viszonzott soha.

black-and-white-boy-fashion-953821

Ha nem örülsz a válaszaidnak, akkor csak nemet kell mondanod! Ettől rossz arc leszel? Természetesen nem, hiszen ez nem is a te feladatod.

 

3, Hallatnod kell a hangod

Most, hogy már nem vagy igenember, meg kell hallattatnod a hangod. Mivel sok jófiú abba a csapdába esik, hogy követ másokat, a kritikák elkerülése miatt. De ha te megosztod a véleményed, az érzéseidet, akkor kikerülsz a tömegeket követő jófiúk közül, a férfiak szintjére, akikre hallgatnak mások. Ebből következik, hogy..

boy-child-face-906045.jpg

4, Mond el a véleményed

A mai világban az emberek hallgatnak, figyelnek rád. Így elmondhatod azt, amit szeretnél. Ez persze nem hatalmazhat fel arra, hogy bunkó legyél, hanem inkább elmondhatod az a világnak, hogy mit szeretsz és mit nem, és hogy miről mi a véleményed. Ez üzletileg és párkapcsolatilag is jót tesz neked.

afro-angry-boy-783941

Egy párkapcsolatban is, ha problémád akad a másikkal, nyíltan mond meg neki, mert az tesz jót az neki, ha nincsenek egymás között játszmázások, csak az igazság.

 

Üzleti életben is hasznos, ha hozzád tudnak fordulni, mert tudják, hogy te az igazat fogod mondani, a cukormáz helyett, így hosszútávon remek kapcsolatokat tudsz kiépíteni.

 

5, Kérdés önmagadhoz

Ha csak az érdekel, hogy más mit mond neked, hogyan szeretnéd élni az életed? A jófiúk azt csinálják, amit mások elvárnak tőlük, de ha te tényleg szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, akkor el kell felejtened amit mondanak, és meg kell kérdezned magadtól, hogy te mit szeretnél. Milyen karrier érdekel? Milyen nőt látnál szívesen magad mellett? Milyen barátokat szeretnél? Mivel a nap végén úgy is a te boldogságod fog számítani.

adult-alone-backlit-312491

Hasonló cikkek:

Milyen egy alfahím? 7 tulajdonság, ami megtalálható egy alfa férfiben!

5 Borzalmas divat tipp, amit NEM szabad megfogadnod!

Hogyan légy személyiség? Mi az, ami egyedivé tesz?

FACEBOOK LOGo

Ha tetszett a cikk, és olvasnál hasonló tartalmakat, kövess facebookon is!

Üdv: Kovács Péter

boy-child-face-906045.jpg

Nincs többé jófiú! 5 módszer, amivel megállíthatod a jófiúiságod!” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s