Hogyan legyél helyesebb, ha “csúnya” vagy?

Sokan úgy gondolják, hogy helyesség csak pár férfinak adatott meg, amíg a nagy átlagnak nem jutott a jóból. Pedig a férfiak legnagyobb része genetikailag sem nevezhető rondának, inkább átlagosnak, amit kis odafigyeléssel fel lehet tornázni. Hiszen ha olvasod egy ideje a blogomat, akkor te is tudod, hogy egy igazán jó férfi nem csak a genetikájától lesz különleges, hanem a külső és belső tulajdonságai összességétől.

 

Építs bizalmat

A bizalom, mindig is egy fal lesz közted, és a többi ember között. Ha ott egy lány, akivel szívesen beszélgetnél, akkor közétek kerül a láthatatlan fal (tudod tartja a mondás is, hogy idegenektől egy lépés távolság tartandó) és mivel nem ismer téged, távolság tartó lesz. Ezt a falat úgy tudod lebontani, ha kimozdítod őt ebből a bizalmatlan állapotból, például humorral. Ha meg tudod nevettetni, azzal már bizalmat építesz vele, és érdeklődést keltesz magad iránt.

adult-celebration-cheers-415318

Méretedre viselj ruhákat

Tudom, hogy rengetegszer ezt szajkózom, de mégis sokan nem tudják. Lehet divatba a 80-as évek, vagy az oversize, de ezek a ruhák sosem tudnak téged helyessé tenni. Gondolom te is ismersz a nők által kedvelt sztárok közül egyet, akiért elolvadnak. Ha megnézed, ő sem bő ruhákba szokott járni, pont azért, mivel a test méreteit követő ruha kialakít egy struktúrát, és általa a férfias megjelenést is.

blurred-background-building-cap-842943

Legyőzni a félelmeid

Egy férfi azért vonzó a nők szemében, mert kitűz valamit, és azt eléri. Ezzel együtt jár a félelem is. A félelem saját magunk által kitalált, és bemagyarázott dolog, hogy majd mit gondolnak rólunk, és hogy milyen égő az, amit csinálunk. A valóság az, hogy az embereket nem érdekli, hogy mit csinálsz, és nem nevetnek rajta, ha valamit elrontasz. Ezért se foglalkozz vele, mert ha valamit igazán akarsz, akkor csakis a félelmeiden keresztül tudod megszerezni.

adult-beard-casual-451552

Kerüld a női trendeket

Férfi sminkelés, szemkihúzás, körömfestés, hajat festetés, vagy akár a szoknya hatású ruhákat hordani, rossz döntés. Ha valamelyiket is szeretnéd, csináld nyugodtan, nem célom lebeszélni róla, de ne várd azt, hogy helyesebb leszel tőle. Ezek a trendek biológiailag küzdenek a férfiasságod ellen, ami pont az ellentéte annak, amit el szeretnél érni.

blur-bright-casual-1081678

Bizonyosodj meg róla, hogy bármilyen változtatás a testeden, férfiasabbá tesz. Mondjuk a szakáll, ami a sok tesztoszteron jele, ami bizony férfias.

 

Csökkentsd a stresszt

A stressz nem csak a fejedben van, hanem bizony ki is mutatod. Ilyen állapotban nem vagy kellemes társaság mások számára, amit később ugyan úgy fognak visszaadni, ahogy te tetted velük. Ezen felül a stressz egy “nem egészséges” megjelenést kölcsönöz, (miért is lenne normális egy ideges ember?) ami visszataszító lehet a potenciális partnered számára. Mert a nők a legkiegyensúlyozottabb férfiakat keresik, és ha nem normális dolgokat csinálsz, nem leszel számukra különleges.

calm-daylight-evening-267967

Hasonló cikkek:

 

Önbizalom növelés könnyedén! 10 egyszerű önbizalom növelő technika.

Felesleges férfi félelmek, amiket a nők utálnak!

Nincs többé jófiú! 5 módszer, amivel megállíthatod a jófiúiságod!FACEBOOK LOGo

Ha tetszett a cikk, és olvasnál hasonló tartalmakat, kövess facebookon is!

Üdv: Kovács Péter

Hogyan legyél helyesebb, ha “csúnya” vagy?” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s