Akciós ruhavásárlás! Mikor érdemes vásárolni?

Akciós ruhavásárlás! Mikor érdemes vásárolni?

Black Friday, Glamour napok, szezonvégi leárazások. Sokszor reklámozott, általában hatalmas kedvezményeket ígérő kampányokról van szó. Tényleg igaz minden, ami fénylik?

 

Akció, akció hátán

Vannak olyan megmozdulások, amik beindítják az emberek vásárlási vágyát. Magazinokat vásárolnak, és képesek órákat tölteni sorbanállással azért, hogy megspóroljanak pár száz (maximum ezer) forintot. A kupon magazinok hatalmas kedvezményeket ígérnek, amik közül maximum egy-két termék az, ami tényleg ilyen akcióval rendelkezik. Ruhavásárlásra általában 10-20% kedvezmény szokott lenni, ami szerintem nem nagy durranás azért cserébe, hogy órákat kell állni az öltözőfülkénél és a pénztárnál közösen.

Akció, akció hátán

Mikor érdemes?

Akciós ruhavásárlás nem csak kiemelt napokon vannak, hanem szezonok végén is. Hasonló, sokszor sokkal nagyobb, akár 50%+ kedvezménnyel elérhetőek a ruhák. Kevesebb sorbanállás, szabadabb öltözőfülkék és izgalmasabb árukészlet vár (sokszor a régebbi szezon darabjait is kirakják). Viszont ezek a szezonvégi leárazások sem tökéletesek.

Mikor érdemes?

Szezonvégi Leárazások

Ezek a leárazások általában 1-2-3 különböző körben szoktak elindulni. Van, ahol csak kirakják az akciós darabokat és ha elviszik vége a leárazásnak. Van ahol 2 körben teszik ezt, és van ahol 3 körben. Ez függ a ruhák mennyiségétől. Viszont az idő sürgeti az üzleteket, és minél kevesebb idő van hátra az új árukészletig, annál hamarabb meg akarnak szabadulni a ruháktól. Ezért van az, hogy az elején 20%-ot ajánlanak, majd egy hét múlva már 30%-ot, míg végül 50%-ot, így érheted el az akciós ruhavásárlást könnyedén.

Szezonvégi Leárazások

Ha iyen leárazáson szeretnél vásárolni, ajánlom hogy döntsd el mit szeretnél. Van olyan ruha, amit kinéztél, de félsz, hogy elviszik, akkor már az első napokban érdemes lecsapni rá egy kis kedvezménnyel. Ha viszont inkább a kalandvágy, és az akciós ruhavásárlás a fontos, akkor érdemes a szezonvégi leárazások végén menni, mikor már pár garasért megkaphatsz egy pólót.

 

Hasonló cikkek:

Rúgd seggbe a vágyaid, és teljesítsd végre az Újévi Fogadalmad!

Melyik kézen kell hordani az órát?

4 ingyenes mód, hogy fejleszthesd a stílusodat, vásárlás nélkül!

FACEBOOK LOGo

Ha tetszett a cikk, és olvasnál hasonló tartalmakatkövess facebookon is!

Üdv: Kovács Péter

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s