Jó pasik, akik tudják hogyan kell öltözködni

Jó pasik, akik tudják hogyan kell öltözködni

Nem csak a stíluskönyvekből lehet eltanulni az öltözködési csinnyát-binnyát, hanem mostmár az internetről is. Vannak, akik diktálják a divatot, és vannak akik követik. Ezek a srácok pedig úgy tudnak trendik maradni, hogy a divatot keverik a saját stílusukkal. Jöhet a jó pasik listája, akik tudják mi a dörgés!

 

A 10-es jó pasi lista azon férfiakat foglalja magába, akik nem csak a karrierjükben, hanem a megjelenésükben is példamutatóak tudnak lenni.

 

10, Ryan Reynolds

Ryan Reynolds nem csak a filmeivel, hanem a stílusával is felhívta magára a figyelmet. Az öltözködése egyszerű alapdarabokat tartalmaz, amik egymással jól kombinálhatóak. Nincs mellényúlás, és nincs probléma, ezt lehet mondani stabil stílusnak.

Ryan Reynolds
Forrás

9, Harry Styles

A fiatal sztár tini zenész korában meghódította a lányok szívét, most pedig a stílusával a miénket is. Régen még egy tipikus srác volt hosszú hajjal, mostmár egy másabb irányba ment el. Vannak meglepő szettjei, amiket a színpadon viselve hívja fel magára a figyelmet, de mikor az utcára öltözik, csak tanulni lehet tőle. Ez pedig a jó pasik lista 9. helyére volt elég.

Harry Styles
Forrás

8, John Legend

John nem csak a hangjával, hanem a gúnyáival is magára szegezi a tekintetet. Szereti a nagy mintákat, és a férfias fazonokat. Kedvence a bomber dzseki, de nem retten meg egy motoros fazon láttán se. Ja, és a színpadon is elég cool.

John Legend
Forrás

7, Shawn Mendes

Shawn Mendes stílusának az a sajátossága, hogy könnyedén ételmezhető bárki számára, és mégis különleges. Szereti, ha kigombolhat legalább pár gombot a felsőjén, és mindent betűr, amit visel. Ezekkel a módszerekkel tud igazán stílusos maradni, mert felvehet bármit, akkor is ezek lesznek a védjegyei.

Shawn Mendes
Forrás

6, Ryan Gosling

A jó pasik lista egyik olyan szereplőjéről van szó, aki megmutatta nekünk a férfi stílust. Öltözködésében használja mind azokat a ruhadarabokat, amik a férfias stílus alapját képezik úgy, hogy közbe belecsempészi a saját menőségét is. Ki ne akarna az ő bőrébe bújni?

Ryan Gosling
Forrás

5, Conor McGregor

Conor Mcgregor kivívta magának a címet, amiért most ezen a listán szerepelhet. Pár éve még nem hallottunk róla, most pedig az egész világ ismeri, és mindenki tudja hogy ő a 21. század öltönyös rosszfiúja. Tetkók, verekedések és drága öltönyök jellemzik a megjelenését, és jól áll neki.

Conor McGregor
Forrás

4, David Gandy

Ha már az öltönyösökről beszélünk, itt egy úr, aki magát a klasszikus stílust képviseli. Nem kenyere a fast fashion, és nem ad a Bespoke minőség alá. De nem csak az öltönyöket fullozta ki, hanem a streetwearbe is a toppon van. Jó példa lehet bárki számára, hogy hogyan lehet férfiasan és divatosan is öltözködni.

David Gandy
Forrás

3, Zayn Malik

A jó pasik lista 3. helyezettje Zayn Malik, akiért egy generáció él-hal. Ő nem csak egy átlagos tini sztár, hanem egy olyan különleges arc, akit még sosem láttál. Több stílusban is láthattuk már öltözködni, több színes hajjal, és van több tetkója is, de a fenébe is ez a srác bármit csinál, akkor is menő lesz.

Zayn Malik
Forrás

2, David Beckham

Sértés lett volna magát a stílus királyát kihagyni a listából, viszont ez alkalommal nem ő lesz a jó pasik első befutója. Általa tudjuk mi férfiak, hogy hogyan kell szexisen öltözni a nők számára. Ha csak David Backhamet figyelnéd minden nap egy hétig, olyan stílust tanulnál el tőle, amit mindenki megirigyelne.

David Beckham
Forrás

1, Mariano Di Vaio

Instagram sztár, férfi ruha üzlete van, családapa, és nem mellesleg ő tanította meg a mai 20 éveseket öltözködni. Nem csak a megjelenésével, hanem az életével is példa lehet mások számára, mert ő az az ember, aki mindig segít másoknak. Ezek a tulajdonságok pedig ahhoz vezetik, hogy ő lehessen a lista tetején.

Mariano Di Vaio
Forrás

Hasonló cikkek:

Dress Code Férfiaknak: Ultra Casualtól a Black Tie-ig. [Útmutató]

“A stílus maga az ember!” Hogyan legyen a te személyiséged a stílusod?

A Slim Fit Jelentése és használata [Útmutató]

FACEBOOK LOGo

Ha tetszett a cikk, és olvasnál hasonló tartalmakatkövess facebookon is!

Üdv: Kovács Péter

Borítókép forrása

 

Jó pasik, akik tudják hogyan kell öltözködni” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s