Jason Momoa avagy maga Aquaman stílusa

Jason Momoa avagy maga Aquaman stílusa

Jason Momoa-t maga a Men’s Health magazin úgy nevezte: “A világ legjobban rosszul öltözködője”. Természetesen ehhez a kijelentés megvizsgálásához több kézzel fogható tényt is látnunk kell, így most tüzetesebben megvizsgáljuk Jason Momoa, avagy az Aquaman stílusát.

 

Álljunk csak meg!?

Mielőtt a lecsó közepébe csapunk, el szeretném mondani, hogy ez nem egy lejárató cikk. Nem akarom őt semmi célból megsérteni, mindössze azt akarom megmutatni, hogy miket nem érdemes, és miket érdemes eltanulnod tőle, ha tetszik a stílusa. A sportot mindenképp érdemes, hisz a 193 centi magasságával és 108 kilójával elég durva szinten űzi az edzést, így sok mindent lehet tőle tanulni ezen a téren. Az öltözködésre az egy másik téma.

 

Mit ne tanuljunk tőle

 

Szereti az oversize cuccokat

Az öltözködésén látszik, hogy szereti, ha valami bő és kényelmesen elfér benne. Ezzel nincs baj, hisz nem állnak olyan rosszul ezek a ruhák, viszont számomra érződik ez ügyben egy hiányosság, amit ezekkel a túl bő ruhákkal képez. Ő egy izmos testalkat, és ha a stylistok a kezükbe veszik akkor sokkal férfiasabb külsőt kap, majd miután vége a forgatásnak visszaöltözik a saját ruháiba és megint eltakarja magát.

Jason Momoa oversize
Forrás

Néha megjelenik jó méretű pólóban, akkor egy teljesen más arcát látjuk. Ha ezt sűrűbben tenné, talán nem kapta volna meg Jason Momoa ezt a jelzőt.

Jason Momoa fekete póló
Forrás

Egyhangú öltözködés

Ő az igazi kapszula gardób mestere. Órákig lehet róla böngészni googleben, de egy idő után nem lesz mit nézni, mert sajnos sokszor ugyan azokban a ruhákban láthatjuk. Szereti, ha egy színben tud öltözni, legyen az fekete, vagy barna (általában ez a kettő van), de néha láthatjuk fehér ingben is ami kifejezetten jól áll neki.

Jason Momoa Egyhangú öltözködés
Forrás

Aquaman és a kalap

A tenger ura a szárazföldön is szeret kalapot hordani. Ugyanis Jason Momoa kalap mániás, de nem veti meg a baseball sapka viselését sem. Van egy kedvenc kalapja, amit szívesen visel, de sajnos nem pont az ő külsejéhez passzol.

Aquaman és a kalap
Forrás

De van más kalapja is, ami kifejezetten jól áll neki

Jason Momoa és a kalap
Forrás

Oscar gála 2019

A megjelenése az Oscaron meglepő volt, hisz mindenki arra számított, hogy hozni fogja a szokásos formáját, ami végül nem így lett. A ruha jól állt neki, a szín is passzolt a bőrtónusához, csak egy valamivel volt probléma, hogy a black Tie event alkalmával csokornyakkendő, és világos színű ruhával érkezett meg. Bár ezen már nem lepődünk meg, hisz az idei Oscár Gálán nem csak Jason Momoa mutatott meglepőt.

Jason Momoa Oscar gála 2019
Forrás

Mi a jó?

Ne csak a rosszról ejtsünk szót, hisz senki sem tökéletes, így magának az Aquamannek is lehetnek néha hibái. Viszont vannak olyan területei az ötlözködésben és az ápoltságban, amiket igenis érdemes tőle eltanulni.

 

Jó szettel jó stílus

Az nem kétséges, hogy a bővebb ruháiban is látható Jason Momoa stílusa. Viszont mikor jó méretű ruhákat visel, akkor látszik meg igazán. A rockeres stílusa keveredik az ő férfiasságával és az egész összkép valami elképzelhetetlenül menő lesz. Valamiért ez jobb, mint egy hobo kalap, nem?

Jason Momoa stílusa
Forrás

Bőr

Látszik az öltözködésén, hogy Aquaman szereti a minőségi ruhákat, és ezek közül is legjobban a bőrt. Rengeteg eseményen jelent már meg a bőr mellényében, vagy egy menő bőr dzsekiben.

Jason Momoa és a Bőr
Forrás

Szakáll és haj

Ez talán mi férfiak számára is egy tetszetős pont Janos Momoa-ba. Az Aquaman még a víz alatt is tökéletes séróval tud úszni, és szakálla olyan szimmetrikus, mint magának Poszeidónnak. Kifejezetten előnyös számára a hosszú szakáll, és látszik rajta az ápoltság is.

Jason Momoa Szakáll és haj
Forrás

Összességében elmondható, hogy Jason Momoa egy különleges fickó. Néha jó ruhákat sikerül választania, néha pedig nagyon rosszakat, de ez nem változtat azon, hogy ő egy stílusos férfi.

 

Hasonló cikkek:

Jó pasik, akik tudják hogyan kell öltözködni

Dress Code Férfiaknak: Ultra Casualtól a Black Tie-ig. [Útmutató]

Férfi Hajstílusok, amik meghozzák a kedved a váltáshoz

FACEBOOK LOGo

Ha tetszett a cikk, és olvasnál hasonló tartalmakatkövess facebookon is!

Üdv: Kovács Péter

Borítókép forrása

Jason Momoa avagy maga Aquaman stílusa” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s