Hogyan lett Jared Letoból Jézus, és mi köze ehhez a Guccinak?

Hogyan lett Jared Letoból Jézus, és mi köze ehhez a Guccinak?

Jared Leto a vagány zenész, és híres színész és az elmúlt években az egyik legdivatosabb férfi celebje is. Hosszú útat tett meg, amíg ennyi címet szerzett meg magának, és a stílusából ítélve lesznek még meglepetései a közeljövőben is. Ez a cikk Jared Letoról szól, és az ő átalakulásáról a mai napig.

 

A kezdetek

Már fiatal korában színészkedéssel foglalkozott, talán az egyik legismertebb film tőle az a “Rekviem egy álomért“, vagy például ő volt Joker az öngyilkos osztagban is. Nem mellesleg elindította a saját bandáját 1998-ban ami a 30 seconds to mars nevet viseli a mai napig. Rengeteg díjat és elismerést szerzett mind zenei, mind pedig színészi téren. Viszont van egy terület, ahol szintén megmutatja a különlegességét. Ez pedig a divat.

Rekviem egy álomért
Forrás

Jared Leto és a divat

Jared Leto nekünk pasiknak olyan, mint a csajoknak Lady Gaga, vagy Cintia Diktátor. Extrém. Vagy hát nem is extrémnek mondható, hanem inkább furának, de a jó értelemben. Az öltözködés szabályainak fittyet hányva, de mégis ügyelve a minőségre úgy tud Jared Leto szetteket összedobni a hétköznapokban, hogy attól mindenki álla leesik.

Jared Leto és a divat
Forrás

Jared avagy Jézus?

Jaredet régen a Justin Bieber stílusú hajáról ismertük, majd később a színes punk tarajairól. Akkoriban még ezekhez a hajstílusokhoz való szetteket viselte, mint például uniformis ruhákat, vagy a szegecskes bőrdzsekiket. Azóta hosszú hajat növesztett, és felvett egy teljesen más stílust. Sokan Jézusként emlegetik a hosszú haja, a szakálla és a hasonlóságaik miatt. De persze ez a változás nem csak a haján mutatkozik meg, hanem az öltözködésében is.

Jared avagy Jézus?
Forrás

Közös kapcsolat a Guccival

Jared Leto már többször is szerepelt Gucci kampányokban. Ez nem csak arról tanuskodik, hogy szereti a ruháikat, hanem arról is hogy bármikor kamera elé áll, ha új Gucci cuccokról van szó. Sikkes, lázadó de mégis szexis összeállításokat tudnak sokszor együtt létrehozni. Ez nem csak a sztárnak és a divatháznak köszönhető, hanem a közös célért való törekvésükért is. Hasonlóan remek modell Harry Styles is, aki még egy tyúkkal a kezében is meg tudja mutatni, hogy mi a dörgés.

Jared Leto és a Gucci
Forrás

Met Gála

Történelmi az, amit Jared elkövetett a Met Gálán. Olyan szettbe jelent meg, ami vonzotta a figyelmet, mint légypapír az áldozatait. E mellett az egyik legkirályabb összeállítás lett. Volt pár férfi aki szintén villantott, de szerintem Jézus Leto volt az ász. Ezek voltak a Met gála 2018 legjobb férfi ruhái!

Met Gála és Jared Leto
Forrás

Őrült stílus

Ennek a stílusnak már nevet sem lehet adni. Úgy tűnik Jared Leto ezen a területen is valami újat alkotott. Na de beszéljünk erről kicsit részletesebben. Vannak olyan stílus elemei az öltözködésének, amik többször is feltűnnek.

 

Ilyen a zakó, amit előszeretettel hord. Több outfitjén is látszik, hogy a zakó viselésével koronázza meg. Persze, ezek se az olcsóbb off the rack zakók, hanem minőségi gyapjúból készült műremekek.

Jared Leto stílusa
Forrás

Ezen kívül előszeretettel viseli a trapéz gatyákat is, amiket a legfőképpen az öltönyeinek részeként szokta hordani. Ezzel látható, hogy nem veti meg a bővebb szárú nadrágokat, amiket utcán is előszeretettel visel, sokszor érthetetlenül bő, sokszor pedig ülepes stílusban.

Jared Leto nadrágjai
Forrás

Összegzés

Ha véleményt kell mondani Jared Leto stílusáról, a válasz mindenképpen ez lenne: különleges. Tudja hogy kell öltözködni, és tudja is a trendeket követni, de mégis tud Jared Leto maradni.

Vélemény Jared Leto stílusáról
Forrás

Hasonló cikkek:

Hypebeast Márkák, amikkel találkozhatsz az utcán

Férfi Hajstílusok, amik meghozzák a kedved a váltáshoz

Jó pasik, akik tudják hogyan kell öltözködni

FACEBOOK LOGo

Ha tetszett a cikk, és olvasnál hasonló tartalmakatkövess facebookon is!

Üdv: Kovács Péter

Borítókép forrása

 

Hogyan lett Jared Letoból Jézus, és mi köze ehhez a Guccinak?” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s